Dvo’83 Protocol tijdens de corona

Nu de wedstrijden weer gaan beginnen maar we toch op moeten passen voor corona besmetting stellen wij de volgende regels in.

  • Corona Protocol D.V.O’83 Naast de algemene coronamaatregelen van NOC-NSF en de NTTB vragen wij vriendelijk rekening te houden met het volgende protocol: .

Houd ten alle tijden 1,5 meter afstand . Bij binnenkomst handen desinfecteren .

Aanwezigheidslijst invullen (ligt bij de ingang van de kantine) .

Thuis sportkleding aandoen en nadien thuis douchen .

Er wordt niet van kant gewisseld .

Na de wedstrijd de T.T. Tafel schoonmaken met desinfectie (staat op de tafel in de zaal) .

Pauze onderling overleggen om drukte in de kantine te voorkomen (bijvoorbeeld wie het eerst 3 games gewonnen heeft gaat eerst pauzeren en de anderen na 4 games) volg ten alle tijden de aanwijzingen van de kantine beheerder op. .

Wanneer er nadien nog iets gedronken wil worden graag blijven zitten en de drankjes laten serveren . Spreek elkaar er op gepaste wijze aan als er iets niet goed gaat Voor de leden van Dvo’83 is er op de maandavond een extra trainingsavond van 19:30 tot 21:30. Wanneer je op de donderdagavond niet hoeft te spelen en er niet meer dan twee wedstrijden zijn kan er beperkt getraind worden in de zaal. Wel dient er dan rekening gehouden worden met de wedstrijden van de spelende teams (die gaan ten alle tijden voor) als we hier samen aan werken en er het beste van maken kunnen we van deze najaar competitie toch een mooi tafeltennisseizoen maken.

Het bestuur. d